Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Майже мільйон дзвінків на «15-51» у 2018 році свідчить про довіру киян до Контактного центру – Дмитро Загуменний (+фото)

01 листопада 2018 року, 15:32

Велика кількість дзвінків до Контактного центру міста Києва 1551 – майже мільйон із початку 2018 року – свідчить про довіру киян до цього сервісу. Про це зазначив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний під час інспекції установи, де особисто перевірив, як опрацьовуються та виконуються звернення киян.

«З початку 2018 року Контактний центр вже прийняв майже мільйон телефонних дзвінків від киян. Це не тільки питання із різних сфер міського господарства, а й низка звернень щодо роботи інших установ і підприємств, які не підпорядковуються міській владі. Однак люди звертаються до нас, бо вони реально відчувають, що завдяки Контактному центру вирішуються їхні поточні питання незалежно від компетенції», – сказав керівник апарату КМДА.

Завдяки Контакт-центру 1551 кияни не лише залишають свої звернення, вони отримують інформаційно-консультативну допомогу, залишають побажання та пропозиції, не рідко дякують за вирішення тих чи інших питань, дають поради із удосконалення міських сервісів тощо.

Дмитро Загуменний зазначив, що ефективність роботи установи сьогодні перебуває на високому рівні, але є і моменти, які потребують вдосконалення.

«Зараз спостерігається сезонне збільшення звернень на 1551 через те, що місто входить в опалювальний сезон, тому час очікування з’єднання з оператором може тривати до 6 хвилин. Однак ми працюватимемо над тим, щоб зменшити цей час до 2-3 хвилин», – запевнив керівник апарату КМДА та додав, що у пікові навантаження співробітники інших відділів контакт-центру долучаються до прийому дзвінків.

Він наголосив, що завдяки роботі операторів та аналітичного відділу Контактного центру Києва, керівництво міста має змогу оперативно із перших вуст отримувати та узагальнювати об’єктивну інформацію щодо проблем та потреб киян.

«Робота контактного центру – це не тільки прийняття дзвінків та направлення звернень до відповідального виконавця. Це ще й контроль за їхнім виконанням, аналіз інформації та систематизація тих питань, з якими кияни звертаються до нас, що є дуже важливою складовою забезпечення життєдіяльності столиці на належному рівні», – підкреслив Дмитро Загуменний.

Варто зазначити, що основними темами, що порушують громадяни, є житлове господарство – 61,9 %, транспорт  – 4,3 %, соціальне забезпечення – 1,3%, медицина – 1% та інші.

Нагадаємо, кияни можуть звернутися до Контактного центру, зателефонувавши на «гарячу лінію» 15-51, залишивши повідомлення через сайт (www.1551.gov.ua) або через мобільний додаток 1551.

На базі контактного центру працює бюро знахідок Luck Find (http://www.luckfind.me), інформаційно-довідковий ресурс «База знань» (http://wiki.1551.gov.ua), на якому можна отримати відповіді на найбільш поширені питання щодо роботи комунальних служб, тарифів, сплати комунальних послуг та інші. Із 1 серпня почала працювати інформаційно-консультативна лінія із питань роботи метрополітену.

Також щовівторка на офіційному веб-порталі Установи проводиться онлайн-трансляція, під час якої з киянами спілкуються керівники структурних підрозділів КМДА щодо актуальних питань функціонування міста Київ.

Інспекція Контактного центру міста Києва 1551

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]