Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник: Інформація, поширена в мережі про адреси киян, які захворіли на коронавірус, – неправдива

09 квітня 2020 року, 17:31

Інформація, поширена в мережі про адреси киян, які захворіли на коронавірус, – неправдива. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Нещодавно з’явилися списки адрес, де начебто живуть люди з підтвердженим діагнозом Covid-19. Зазначу, ця інформація не відповідає дійсності. За зверненням міста правоохоронні органи перевіряють джерела її розповсюдження», – підкреслив Микола Поворозник.

Він нагадав, що у місті працює Моніторинговий центр з протидії поширення Covid-19, фахівці якого співпрацюють з групами ризику, наразі це понад 40 тисяч киян.

«Завдання центру – максимально попередити розповсюдження захворювання. Підкреслюю, уся інформація про киян, які перебувають у базі Моніторингового центру, захищена та не потрапить у відкритий доступ. Закликаю не поширювати недостовірну інформацію. Усі дані щодо захворюваності на коронавірус, обмежувальні заходи, введені міською владою для протидії поширенню захворювання, розміщено на офіційному сайті КМДА. У нинішніх умовах ми маємо об’єднати зусилля у боротьбі з захворюванням, а не поширювати фейки», – зазначив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]