Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник повернувся до виконання обов’язків першого заступника голови КМДА

12 березня 2021 року, 13:04

Микола Поворозник повернувся до виконання обов’язків першого заступника голови Київської міської державної адміністрації. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі! Повертаюся... Майже рік без повноцінної роботи. Але це теж досвід, який багато чому навчив і залишив поряд лише справжніх та вірних друзів», – написав Микола Поворозник.

Він подякував родині, друзям і колегам за підтримку.

«Викликів багато – і пандемія, і її наслідки для економіки міста, і робота над оновленням інфраструктури столиці, і багато інших. Я готовий до роботи!» – зазначив Микола Поворозник.

Зауважимо, підписано відповідне розпорядження Київського міського голови № 111.

Нагадаємо, що раніше Микола Поворозник повідомляв у соцмережах про завершення досудового розслідування справи, з якою майже рік тому пов’язували його ім’я. Наразі матеріали провадження скеровано до суду з обвинувальним актом. Згідно з опублікованим ним листом від Служби безпеки України Микола Поворозник не є стороною або учасником вище згадуваного кримінального провадження.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]