Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник вручив столичним рятувальникам сертифікат на отримання 6 спеціалізованих автомобілів та пожежно-рятувального обладнання

17 вересня 2018 року, 14:28

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник урочисто привітав сьогодні столичних рятувальників із професійним святом та вручив їм Подяки Київського міського голови за особистий внесок у реалізацію державної політики щодо попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, захисту життя і здоров’я людей та високий професіоналізм. Микола Поворозник також вручив сертифікат на отримання 6 спеціалізованих автомобілів та пожежно-рятувального обладнання на суму 13 млн 500 тисяч гривень.

 «Як колишній військовий я знаю, що ваша професія вимагає самопожертви та готовності віддати власне життя задля порятунку інших. Тому ваша щоденна робота не просто дуже важлива, вона вкрай цінна. Ми разом не просто працюємо пліч-о-пліч, ми сподіваємось один на одного і довіряємо один одному. Тому місто ніколи не лишає вас із проблемами наодинці. За останні роки київська влада довела, що також є надійним партнером для служб порятунку міста», – звернувся до присутніх Микола Поворозник. 

Він побажав рятувальникам менше надзвичайних ситуацій та виїздів на них, достатку, благополуччя в родинах і щастя.

«Я бачив ваші очі під час нічного гасіння пожежі на вулиці Богдана Хмельницького, коли ви піднімали завали… Бажаю, щоб вираз ваших очей якомога частіше був іншим – як от зараз, радісний і сяючий», – сказав перший заступник голови КМДА.

 

Довідково.

Із початку 2018 року пожежними рятувальними підрозділами столиці здійснено близько 10 тисяч виїздів на гасіння пожеж та ліквідацію надзвичайних ситуацій різного характеру. Київські рятувальники врятували життя 135-ти громадян (з них 9 дітей) та майна на 1 мільйон гривень.

Урочистий захід із нагоди Дня рятувальника

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]