Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник вручив волонтерам подяки Київського міського голови (+фото)

04 жовтня 2023 року, 11:51

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник із нагоди Дня Захисників та Захисниць України вручив учасникам волонтерського руху Swamp Brotherhood подяки Київського міського голови за вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, зміцнення обороноздатності держави та активну громадянську позицію. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Я дякую за вашу безцінну роботу, за ваш внесок у Перемогу. За те, що не залишаєтеся осторонь і в тяжкі часи, об’єднавшись, працюєте над збереженням життів наших захисників. Тільки разом, працюючи на совість кожен на своєму місці – на передовій і в тилу, забезпечуючи хлопців на передовій, ми зможемо подолати агресора. Сьогодні робота кожного має бути спрямована на один головний результат – Перемогу!» – підкреслив Микола Поворозник.

Зауважимо, 30 серпня 2023 року волонтерським рухом відділу «Swamp Brotherhood» ГО «Дієва громада Києва» встановлено Національний рекорд із найбільшої маскувальної сітки в Україні, сплетеної волонтерами довжиною 2 902,5 кв. м. Волонтери «Swamp Brotherhood» сплели вже більше 20 тис. кв. м маскування для наших воїнів, що включає зокрема маскувальні сітки, кікімори, гіллі, пончо, нашоломники та інші види маскування.

Вручення волонтерам подяк Київського міського голови (фото – КМДА, Михайло Криволапов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]