Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник взяв участь в урочистостях із нагоди 80-ї річниці заснування Київського медичного коледжу ім. П. І. Гаврося

29 листопада 2019 року, 16:33

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник взяв участь в урочистостях присвячених 80-річчю заснування Київського медичного коледжу ім. П. І. Гаврося.

«Вітаю вас із визначною подією – 80-річчям вашого коледжу. Викладачі коледжу підготували чимало фахівців медичної галузі. Коледж став першою сходинкою у професії для тих, хто щодня рятує життя, дарує надію на одужання, зцілює тіла та душі. Ви обрали непростий шлях – допомагати людям. Це благородна справа, адже саме ви стаєте надійною опорою для пацієнтів, вправними помічниками для лікарів, а хтось приймає рішення йти далі – ставати лікарем. Окрім вдало вибраної життєвої позиції – рятувати життя, ви зробили ще один правильний вибір – навчання у Київському медичному коледжі ім. П. І. Гаврося. Це справжня кузня кадрів для медичних закладів як столиці, так і всієї країни. За це я окремо дякую вашим прекрасним педагогам. Бажаю всім міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії і натхнення працювати, вчитися і навчати! Процвітання вашому рідному коледжу!» – привітав усіх присутніх Микола Поворозник.

Під час урочистостей Микола Поворозник вручив Подяки Київського міського голови працівникам Київського медичного коледжу ім. П. І. Гаврося за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток медичної освіти та високий професіоналізм.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]