Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Минулого тижня столичною підземкою скористалися понад 4,6 мільйона пасажирів, із яких більше 958 тисяч – пільговики

22 серпня 2023 року, 14:19

Минулого тижня столичним метро скористалися понад 4,6 мільйона пасажирів, із яких більше 958 тисяч – пільговики. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

Тривають на підприємстві й планові роботи з утримання колійного господарства. Так, із 14 серпня до 21 серпня фахівці замінили 55 шпал та 7 брусів на стрілочних переводах. Окрім того, на станції «Палац спорту» розпочався почерговий капітальний ремонт ескалаторів, а на станції «Шулявська» завершено планові ремонти ескалаторів.

Також на станціях «Звіринецька» та «Площа Українських Героїв» тривають роботи з перейменування, зокрема замінюють інформаційні покажчики та вивіски. Нагадаємо, що перейменування станцій буде завершено до кінця третього кварталу поточного року.

Інтервали руху поїздів у години пік у будні дні наразі становлять 3-4 хвилини, у міжпікові – 6-8 хвилин. У вихідні дні інтервал між поїздами вдень – 6-7 хвилин. Детальна інформація про графік роботи метрополітену за посиланням: http://metro.kyiv.ua/node/7290.

Нагадуємо, що під час повітряної тривоги рух поїздів наземними ділянками призупиняється, а підземні станції працюють як укриття цілодобово.

Прохід на станцію в комендантську годину (із 00:00 до 05:00) під час повітряної тривоги такий:

  • при вході в метрополітен як укриття обов’язково необхідно мати документ – посвідчення особи;
  • прохід на станції для укриття забезпечують правоохоронці. Контакт поліції розміщено біля входу.

Минулого тижня більше 5 500 людей, із яких 544 дитини, скористалися станціями метро як укриттям під час комендантської години.

Зазначимо, що минулого тижня до столиці прибула чергова партія вагонів від Варшавського метрополітену. Загалом Київський метрополітен отримав 30 вагонів, постачання ще 30 планується до кінця поточного року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]