Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада допомогла вирішити проблему вивезення сміття з Національного цирку України

27 липня 2016 року, 11:06

КП «Київкомунсервіс» допомогло вирішити проблему вивезення сміття з Національного цирку України й заключило договори про прийом і сортування відходів на майбутнє.

До КМДА звернулися представники цирку, які не знали, як і куди вивозити сміття. За дорученням першого заступника голови КМДА Геннадія Пліса, керівництво «Київкомунсервісу» оперативно вирішило проблему. Фахівці підприємства не лише забезпечили вивезення з-під будівлі цирку двох машин сміття вагою понад 2 тони, але й потурбувались про вирішення цього питання у майбутньому.

У свою чергу директор КП Євген Русін розповів, що з цирком підписано два договори: про сортування і вивезення сміття, яке утилізуватиметься на базі київського заводу «Енергія».

«Цирк більше не матиме проблем із ліквідацією відходів, – переконаний директор КП «Київкомунсервіс». – Також із керівництвом Національного цирку обговорили впровадження в установі роздільного збору сміття, що дає можливість більш ефективно поводитися з відходами та відповідає міської стратегії в цій сфері. Ми зацікавлені, щоб столиця була чистою, і для цього максимально оперативно та якісно контактуємо з усіма, хто звертається за допомогою. Ми будемо співпрацювати з цирком і готові надавати подібні послуги підприємствам, які хочуть правильно та законно збирати й утилізувати відходи», – підсумував Євген Русін.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]