Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада дякує киянам, які допомагали міським службам долати снігопад – Петро Пантелеєв

20 грудня 2017 року, 8:25

Робота з ліквідації негоди у Києві розпочинається задовго до снігопаду і, зокрема, полягає у вчасному інформуванні містян. Столична влада дякує киянам, які у дні снігопаду дослухатися до поради залишити автівки вдома і, тим самим, допомогли комунальним службам прибирати наслідки снігопаду. Про це в ефірі  каналу «112» повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Загалом він відзначив роботу київських комунальників, які три доби працювали в посиленому режимі, а також патрульних Нацполіції, які слідкували за порядком на дорогах.

Він також зауважив, що наразі знято обмеження в'їзду до Києва великогабаритного транспорту.

«Ми посилили роботу з прибирання тротуарів, а також приступаємо до вивезення снігу з міста. Адже в першу чергу здійснювалася очистка основних магістралей, потім – другорядних вулиць, а вже зараз розпочинаємо вивезення снігових нагромаджень», – зазначив заступник голови КМДА.

Петро Пантелеєв також нагадав, що, відповідно до чинних правил благоустрою міста Києва, вся територія міста закріплена у плані прибирання за певною організацією: це як комунальні підприємства, так і комерційні структури.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]