Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада готує інвестиційний конкурс із обладнання столичного метро Wi-Fi мережею та системою відеонагляду

02 січня 2019 року, 10:39

Проект будівництва Wi-Fi мережі та системи відеонагляду в київському метрополітені включено до переліку об’єктів, що потребують залучення інвестицій. Про це повідомили у Департаменті економіки та інвестицій.

Реалізація проекту дозволить підвищити безпеку пасажирів київського метро та зробити користування ним ще зручнішим. Згідно з розпорядженням (№ 2363 від 27 грудня 2018 року) замовником будівництва за проектом визначено комунальне підприємство «Київський метрополітен», замовником підготовчих (передінвестиційних) робіт – КП «Київське інвестиційне агентство».

У рамках підготовчих робіт заплановано розробку та погодження в установленому порядку орієнтовних техніко-економічних показників, можливих передпроектних пропозицій, а також пропозицій до умов конкурсу за проектом.

Проведення інвестиційного конкурсу покладено на постійно діючу конкурсну комісію по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]