Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада нагадує, що представники медіа можуть подати звернення та запити зручним способом – через онлайн-форму

13 березня 2024 року, 10:44

Для оперативного отримання коментарів і погодження зйомок на міських об’єктах представники медіа можуть звернутися до столичної влади зручним способом – через онлайн-форму. Так, у 2023 році до відділу інформаційного забезпечення у структурі Управління інформаційної політики та доступу до публічної інформації КМДА через онлайн-форму надійшло 1 533 запити та звернення від медіа з 1 845. Про це повідомив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

«В умовах повномасштабного вторгнення рф в Україну вкрай важливо, щоб медіа висвітлювали події об’єктивно та неупереджено. Тому місто зі свого боку робить все можливе, щоб комунікація з представниками медіа була легкою та зрозумілою. Найзатребуванішим методом комунікації для журналістів вже другий рік поспіль виявляється заповнення онлайн-форми. На другому місці – направлення листа електронною поштою. Так, у 2023 році через онлайн-форму до нас надійшло 1 533 запити, а електронною поштою – тільки 301», – прокоментував Дмитро Загуменний.

Звертаємо увагу, що всі запити та звернення, отримані через онлайн-форму або електронною поштою, реєструються в системі документообігу КМДА, що дозволяє проконтролювати їх опрацювання. Після попереднього опрацювання питань представники медіа отримують повідомлення на електронну пошту з реєстраційним номером запиту та контактами відповідальної за його розгляд особи.

Дмитро Загуменний додав, що минулого року топ-темами для журналістів були транспортна інфраструктура столиці – 358 звернень і запитів, а також охорона здоров’я й медичне забезпечення – 282. Крім того, представники медіа цікавилися питаннями освіти і науки та житлово-комунального господарства.

Найбільше звернень та питань направили телевізійні канали. Також запити надходили від онлайн-медіа, друкованих медіа, інформаційних агенцій, радіо та громадських організацій.

Нагадаємо, що для медіа визначені такі способи комунікації:

  • заповнити онлайн-форму за посиланням – https://forms.gle/wSuj4GcZmrFopiHe7
  • надіслати питання на електронну пошту – [email protected]
  • контактні номери для уточнення інформації щодо попереднього опрацювання запитів: 044-202-74-26 (у робочий час) або Telegram: 067-242-32-86 (в позаробочий час).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]