Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада не купуватиме нагородні годинники: рішення про скасування закупівлі прийняли ще на початку липня, готується процедура відміни

21 липня 2023 року, 14:15

Апарат Київської міської державної адміністрації не закуповуватиме нагородні годинники. Рішення відмінити цю закупівлю та спрямувати заплановані гроші на забезпечення сил безпеки та оборони прийняли ще на початку липня. Проте скасувати торги міська влада зможе лише після того, як Антимонопольний комітет завершить розгляд оскаржень процедури з боку учасників. Про це повідомив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

«Ми мали придбати годинники ще на початку року. У процесі щодо процедури закупівлі надійшло кілька скарг від учасників торгів, які певний період розглядалися. За цей час керівництво міста прийняло рішення, що наразі така закупівля не є доцільною. І ми почали готувати документи для відміни закупівлі ще на початку липня. Але, щоб завершити скасування торгів, ми процедурно маємо дочекатися, аби Антимонопольний комітет розглянув скарги. Після їх розгляду ми зможемо завершити процедуру скасування торгів», – розповів Дмитро Загуменний.

Він додав, що гроші планують перенаправити на забезпечення сил безпеки та оборони. Це рішення буде представлене на розгляд депутатів Київради одразу, як це стане можливим відповідно до всіх процедур.

Нагадаємо, що годинники вручають до нагород, якими місто відзначає військових, волонтерів, киян, які зробили великий внесок у розвиток міста тощо. Водночас, враховуючи більш актуальні потреби, кошти все ж вирішили на годинники не витрачати.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]