Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада робить усе можливе для того, щоб не допустити зупинки метро – Геннадій Пліс

25 квітня 2017 року, 19:24

Існують ризики, пов’язані з арештом усіх рахунків КП «Київський метрополітен», але міська влада робить усе можливе для того, щоб не допустити зупинки метро. На цьому в коментарі журналістам наголосив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

«Ми впевнені, що нам вдасться тримати ситуацію під контролем. Але стан справ із сьогоднішнім рішенням дійсно складний», – зазначив він.

Що стосується виконання рішень суду, зауважив перший заступник голови КМДА, ті листи, які були направлені до всіх правоохоронних органів, вищі органи влади і РНБО, все ж дозволять отримати рішення від Ради національної безпеки і оборони України щодо включення цієї кампанії до списку санкцій. А це зі свого боку дозволить місту не виплачувати гроші.

«Щодо людей, які отримують зарплату на підприємстві – звичайно, це прийняте сьогодні судом рішення ускладнює будь-які процеси, пов’язані не лише з виплатою зарплат, але й у цілому з функціонуванням метрополітену. Але ми докладемо всіх зусиль для того, щоб зарплата виплачувалася, зробимо все можливе для того, щоб не допустити такої ситуації», – запевнив Геннадій Пліс.

У КМДА переконані, що лише Рада Нацбезпеки може дійсно вирішити це питання.

«І це рішення було б найбільш правильним і ефективним як для міста – столиці України, так і для країни в цілому», – підсумував Геннадій Пліс.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]