Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада та інвестори знайшли спільну мову щодо облаштування переходів

19 травня 2016 року, 10:54

Кожен звіт до ШЕУ, поданий інвесторами, які мають облаштовувати перехід, містив порушення, що стосувалися завищення цін на роботи та матеріали. Про це під час робочої наради повідомила директор Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту Оксана Колтик. За її словами, усі ШЕУ зазначили у звіті, що «не зобов’язані слідкувати за ринковою ціною».

У свою чергу перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс наголосив, що зараз столична влада готує додаткову угоду до основного інвестиційного договору, яка міститиме конкретні завдання та зауваження для кожної зі сторін.

«Передусім це відповідальність. Адже донині деякі додатки до договорів мали вигляд листка із одним або двома рядками без чітких критеріїв. Нас це не влаштовує. Ми хочемо бачити у цифрах і в реально виконаній роботі, що саме, де і коли було зроблено», – наголосив Геннадій Пліс.

Інвестори вже отримали пропозиції мерії щодо додатків до угод та висловили свої зауваження.

«Ми налаштовані на діалог, представники компаній також демонструють готовність до нього. Але я хочу, щоб усі розуміли – цього разу за діалогом має стояти реальна робота. Це питання у нас на контролі, і, як патріот свого міста, як киянин та як відповідальна посадова особа, я маю довести його до вирішення, яке буде комфортним передусім для мешканців столиці», – підкреслив перший заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]