Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада вшанувала чорнобильців напередодні 30-річчя аварії на ЧАЕС

25 квітня 2016 року, 12:18

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник взяв участь у заході «Реквієм Чорнобилю» з нагоди відзначення 30-х роковин Чорнобильської катастрофи та вручив чорнобильцям Подяки київського міського голови.

«Чорнобильська катастрофа – це болюча історія для всього світу і важка спадщина майбутнім поколінням, яка торкнулась життя мільйонів людей. Однак ця трагедія могла б бути набагато страшнішою, проте не шкодуючи свого здоров’я і життя пожежники відвернули загрозу. Минає рік за роком, а в наших серцях досі звучить відлуння тих трагічних подій. Ми повинні пам’ятати цей «урок», і робити все від нас залежне, щоб ніщо подібне не повторилося», – сказав Микола Поворозник.

За його словами наразі у столиці проживає понад 90 тис. чорнобильців.

«Це ліквідатори, пожежники, жителі Чорнобиля, Прип’яті та мешканці Чорнобильської зони. Ми переконані, що обов’язок київської влади – надати цим людям всебічну допомогу. Вперше за тривалий час, за ініціативи Віталія Кличка, міська влада виділила для Чорнобильців 10 квартир. Також ми затвердили програму «Соціальне партнерство» та програму «Турбота», які спрямовані на підтримку чорнобильців. І це найменше, що ми можемо зробити для наших героїв», – наголосив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]