Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада закликає бізнес підтримати оновлення Подолу

03 серпня 2017 року, 11:05

У КМДА закликають бізнес до соціальної відповідальності та підтримки реновації Подолу. Про це заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. Він також зазначив, що благоустрій міста, ініційований та активно здійснюваний міською владою, має знайти підтримку у тих, хто живе і працює у місті.

«Якщо це бізнес, то його роль у змінах, які відбуваються у місті, така ж важлива, як і роль влади, що планує та проводить ці зміни. І зараз дуже важливо, щоб не лише ті компанії, які розташовані на Подолі, але й з інших районів, підтримали оновлення міста, облаштування його комфорту. Це треба зробити ділом, а не розмовами», – підкреслив Геннадій Пліс.

Він запевнив – компанії, які відгукнуться на заклик, отримають всебічну підтримку міської влади. «Зараз бізнес має хороший шанс стати справді корисним рідному місту. Разом ми зможемо більше, а, отже, Поділ як історичний район, красива частина нашого красивого міста, буде облаштованим і зручним для киян і гостей столиці», – підкреслив перший заступник голови КМДА.

Нагадаємо, минулого тижня підписано розпорядження КМДА, відповідно до якого Контрактова площа та вул. Сагайдачного (до вул. Андріївської) стануть пішохідними. Це створить комфортний пішохідний простір в історичній частині Подолу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]