Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міські служби продовжують протиожеледну обробку вулиць

22 січня 2024 року, 7:38

Міські служби продовжують прибирати сніг та обробляти дороги протиожеледними засобами. Столичні дороги, мости і тротуари очищає 81 одиниця техніки «Київавтодору».

Також 292 фахівці у складі 47 бригад із ручного прибирання підприємства обробляють вузькі тротуари, зупинки громадського транспорту і сходи.

У парках і скверах задіяно 367 працівників і 13 одиниць техніки «зеленбудів». Також до благоустрою на прибудинкових територіях залучено 3238 фахівців і 20 одиниць техніки керуючих компаній.

За прогнозом Українського гідрометцентру, сьогодні, 22 січня, на дорогах столиці очікується ожеледиця, I рівень небезпечності.

Для попередження травматизму та уникнення аварійних ситуацій, закликаємо всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними, пересуваючись містом.

Водіям потрібно дотримуватися швидкісного режиму, дистанції та відмовитися від ризикованих маневрувань, які за несприятливих погодних умов можуть привести до створення аварійних ситуацій.

Також нагадуємо, що в період ожеледиці чи снігопаду не потрібно залишати авто обабіч вулиць та доріг, аби не заважати працювати спецтехніці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]