Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Місто додатково спрямує 15 млн грн на підтримку бійців АТО

28 листопада 2017 року

Місто додатково спрямує 15 млн грн на підтримку бійців АТО

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати підтримали внесення змін до міської цільової програми “Турбота. Назустріч киянам” на 2016-2018 роки.

Відповідно до змін, додаткових 15 мільйонів гривень спрямовано на підтримку бійців АТО. Зокрема, йдеться про збільшення планових асигнувань на виплату щорічної матеріальної допомоги киянам-учасникам антитерористичної операції та бійцям-добровольцям.

«Також завдяки перерозподілу в нас з’явилася можливість додатково виплатити 2,7 мільйонів гривень одноразової матеріальної допомоги  малозабезпеченим верствам населення міста Києва та киянам, які опинилися в складних життєвих обставинах.  Ще 4,1 мільйони гривень  додатково спрямуємо на забезпечення містян засобами складного протезування», – зазначив депутат Київради Юрій Крикунов.

Також міські обранці підтримали перерозподіл коштів в розмірі 8,4 мільйонів гривен за рахунок зменшення видатків на закупівлю засобів гігієни. Відтак, 5,4 мільйони гривень столиця спрямує на придбання засобів реабілітації, протезів молочної залози та системи ортезів по типу Гравістат. Решту – 3 мільйони гривень – на одноразову матеріальну допомогу киянам, які опинилися в складних життєвих ситуаціях, в першу чергу передбачені виплати на підтримку постраждалим внаслідок надзвичайної ситуації в будинку №70 на проспекті Голосіївському.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]