Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Місто Люксембург підтвердило готовність сприяти відновленню України та посилювати співпрацю з Києвом – Микола Поворозник 

22 вересня 2022 року, 14:00

Місто Люксембург підтвердило готовність сприяти відновленню України та посилювати співпрацю з Києвом. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник за результатами зустрічі з мером Люксембурга Ліді Польфер під час офіційного візиту до європейської столиці.

«Від початку повномасштабного вторгнення рф Люксембург надавав Україні суттєву допомогу. На знак підтримки у столиці Люксембурга з’явилася вулиця, названа на честь столиці України - Київський бульвар. Київ та Люксембург готові надали посилювати співпрацю. Під час візиту ми обговорили з нашими друзями безпекову ситуацію в Києві, шкоду, завдану внаслідок російської агресії, та невідкладні потреби нашого міста. Люксембурзька сторона запевнила нас у своїй подальшій підтримці. А Київ, у свою чергу, буде радий візиту мера Люксембурга найближчим часом», – зазначив Микола Поворозник.

Лідія Польфер запевнила у непохитній підтримці Люксембургом України та висловила захоплення мужністю українського народу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]