Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Місто надало тимчасове житло мешканцям будинків, які постраждали від обстрілу 2 січня

13 січня 2024 року, 13:15

Місто надало тимчасове житло мешканцям будинків, які постраждали від обстрілу 2 січня. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник голови КМДА Вячеслав Непоп після зустрічі із киянами, які постраждали від російської ракетної атаки 2 січня.

«71 постраждалому мешканцю з 31 квартири запропонували тимчасове житло у гуртожитках Києва. Ще 10 осіб з найбільш постраждалих квартир проживають у відділенні Територіального центру соціального обслуговування, де вони забезпечені триразовим гарячим харчуванням. Одну літню жінку, прикуту до ліжка, влаштували до Геріатричного пансіонату міста Києва», – написав Вячеслав Непоп.

Він додав, що місто розробляє й інші варіанти тимчасового розміщення людей, щоб ті, хто потребують житла, отримав його якнайшвидше.

За словами Вячеслава Непопа, загалом через ракетну атаку різних пошкоджень зазнали 33 будинки, 3 школи та 3 садочки на території понад 1000 м2.
Та найбільше постраждав під час ракетного обстрілу 2 січня будинок на вул. Мокрій, 7.

«Тут проживали 750 осіб. 523 з них вже звернулись за фінансовою допомогою до влади столиці. Найбільше постраждали конструкції під’їздів № 3 та № 4. Їх придатність до подальшої експлуатації визначає експертне дослідження. Ці підʼїзди, а також підʼїзд № 5 будуть законсервовані до їх відновлення містом. А отже люди, які залишились без житла потребують допомоги. І місто її надає», – наголосив Вячеслав Непоп.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]