Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Місто напрацьовує основні напрямки бюджету 2018 року

13 вересня 2017 року

Місто напрацьовує основні напрямки бюджету 2018 року

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати розглянули прогнозовані показники Головного фінансового документу столиці на 2018 рік.

За оцінками органів державної влади та експертів, доходи до міського бюджету становитимуть 32 мільярди 45 мільйони гривень. Це без урахування державних субвенцій.

«Податкові надходження прогнозуємо на рівні 29,8 мільярда гривень. Левову частку з яких складатиме податок та збір на доходи з фізичних осіб – 15,8 мільярда гривень. Надходження із земельного податку прогнозуємо на рівні 5,2 мільярда. Із єдиного – 4 мільярди гривень. Акцизний податок з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів може принести до міського бюджету 1,17 мільярда гривень», – зазначив голова постійної комісії Київради з питань бюджету Андрій Странніков.

Неподаткові надходження до бюджету прогнозовано становитимуть 1,6 мільярда гривень. Йдеться про доходи від власності та підприємницької діяльності; адміністративні збори та платежі, доходи від некомерційної господарської діяльності; власні надходження бюджетних установ. Прогнозовані надходження від операцій з капіталом становитимуть 245 мільйонів гривень. Стільки ж – за цільовими фондами.

Сьогодні постійна комісія Київради з питань бюджету доручила Київській міській державній адміністрації подати остаточний проект бюджету-2018 на розгляд Київради до 15 жовтня 2017 року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]