Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Місто наразі не має планів отримувати кошти за паркування у дворах будинків від мешканців

29 липня 2021 року, 15:52

Місто наразі не має планів отримувати кошти за паркування у дворах будинків від мешканців. Про це повідомив начальник Інспекції з паркування Дмитро Рахматуллін.

За його словами, Київська міська державна адміністрація у рамках комплексної програми з упорядкування паркування в місті проведе моніторинг прибудинкових територій на предмет належності їх до ОСББ чи ЖБК.

«Мешканці, чия прибудинкова територія не належить ОСББ чи ЖБК, будуть про це проінформовані, – зазначив Дмитро Рахматуллін. – Ми запропонуємо їм протягом певного періоду оформити ділянку біля будинку на баланс ОСББ чи ЖБК».

«Паркування у дворах необхідно упорядковувати так само, як місто робить це на під’їздах до лікарень чи біля навчальних закладів. Хаотичне розміщення автомобілів, причому не лише мешканців будинку, а й працівників сусідніх офісів, заважає проїзду як «швидких» та аварійних служб, так і мешканцям самих будинків», – зазначив начальник Інспекції з паркування.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]