Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Місто працює над удосконаленням системи оповіщення киян у випадку надзвичайної ситуації – Петро Пантелеєв

27 лютого 2017 року, 18:44

Міська влада працює над тим, аби удосконалити систему оповіщення у випадку ризику аварій чи надзвичайних ситуацій або в процесі їх ліквідації. Йдеться про масштабне оперативне смс-оповіщення, зокрема, з інструкціями та порадами рятувальників. Про це під час наради, на якій підводили підсумки роботи територіальної підсистеми м. Києва єдиної державної системи цивільного захисту за 2016 рік і визначення основних завдань на 2017 рік заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Ми затвердили програму розвитку міської системи цивільного захисту, яка передбачає  вирішення комплексних завдань для попередження виникнення й ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного та соціального характеру. Від того, наскільки якісно та вчасно ми зможемо оповістити людей, залежатимуть наслідки у випадку надзвичайної ситуації. Цього року ми плануємо розпочати реалізацію масштабного проекту та модернізувати систему оповіщення. – сказав Петро Пантелеєв. – Необхідно, щоб на кожний мобільний телефон, особливо в радіусі впливу надзвичайної події, відбувалося інформування на кожен мобільний телефон».

Підбиваючи річні підсумки, заступник голови КМДА подякував рятувальникам міста за надійну та професійну роботу.

«Попри складні умови та низку негативних факторів, ситуація в столиці керована. Тому, поряд із конструктивними критичними зауваженнями щодо функціонування системи захисту, ми повинні дякувати столичним рятувальникам, нашим колегам із Державної служби України з надзвичайних ситуацій, підрозділів міської адміністрації за тенденції до зниження надзвичайних ситуацій», – зазначив Петро Пантелеєв.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]