Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Місто відкрите до співпраці з усіма, хто прагне допомогти мешканцям Києва в умовах російської агресії – Микола Поворозник

19 січня 2023 року, 13:31

Місто готове співпрацювати з усіма організаціями, які хочуть допомагати мешканцям Києва в умовах російської агресії. На цьому наголосив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час зустрічі з Бруксом Ньюмарком, співзасновником Благодійної організації «Благодійний фонд «Ангели для України», що з 24 лютого займається евакуацією українців у безпечні місця за кордон та їх поверненням додому.

«Від початку повномасштабного вторгнення росії різноманітну допомогу Україні, і Києву зокрема, передають з усього цивілізованого світу. Це і дуже потрібні сьогодні генератори, і транспорт, і продукти, і все, чого потребують українці. І ми вдячні за допомогу. За готовність таким чином протистояти злу, яке прийшло у наш дім. Адже допомога і згуртованість світу ще раз підтверджує, що ми на правильному шляху, шляху до нашої Перемоги», – розповів Микола Поворозник.

Він зазначив, що під час зустрічі обговорили можливі шляхи взаємодії із Фондом. Зокрема, співпраця в логістиці та надання баз для ремонту авто, які задіяні в евакуації. Також обговорили можливість співпраці у транспортуванні хворих за необхідності.

«Такі зустрічі важливі для міста. Ми завжди відкриті до співпраці», – зазначив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]