Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міжнародний гуманітарний проект у партнерстві з Мюнхеном розширить свою діяльність у столиці

25 червня 2019 року, 9:54

У рамках міжнародного гуманітарного проекту адресної допомоги, започаткованого ще у 1994 році Київським об’єднанням Спілки Самаритян України у партнерстві з Мюнхеном, під постійною підтримкою перебувають понад 400 малозабезпечених київських родин, діти-сироти, родини з дітьми із інвалідністю, самотні пенсіонери, інваліди війни. Ініціатор проекту та постійно керуюча, президент правління організації «Міст до Києва» міста Мюнхен пані Елізабет Гьольцль, зустрілася із заступником голови КМДА Валентином Мондриївський для обговорення подальшого співробітництва.

«Сьогодні спілка є прикладом успішного соціального партнерства не тільки громадської організації з міською владою, а й партнерства двох міст – Києва та Мюнхена. У 2009 році за спільним партнерством зі Спілкою Самаритян в Україні на базі дитячої міської клінічної лікарні № 1 з’явився перший Соціальний центр цілодобового перебування дітей-інвалідів, хворих на дитячий церебральний параліч, на випадок хвороби матері або її відсутності. Розвиток цього проекту демонструє, що ми рухаємося у правильному європейському напрямі», – зазначив Валентин Мондриївський.

Громадська благодійна організація «Міст до Києва» й надалі продовжуватиме міжнародний гуманітарний проект «Родина – родині», який діє вже 24 роки для киян (особи з інвалідністю, багатодітні сім’ї, діти-сироти).

За міською цільовою програмою «Соціальне партнерство» на 2019-2021 роки заплановані кошти на розширення діяльності проекту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]