Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Мобільний додаток Kyiv City Guide отримав престижну міжнародну відзнаку

08 листопада 2018 року, 13:20

Мобільний додаток Kyiv City Guide (Київський міський гід) отримав високу оцінку «highly commended» («наполегливо рекомендуємо») на церемонії вручення Міжнародної туристичної премії за 2018 рік у Лондоні.

Як повідомив начальник Управління туризму та промоцій КМДА Антон Тараненко, у номінації «Найбільш інноваційне використання технології у межах місця призначення» брали участь 6 проектів, і «золото» виборола компанія Google. Водночас мобільний додаток, розроблений за підтримки Управління туризму та промоцій КМДА, був схвалений журі і відзначений як високотехнологічний та сучасний продукт, рекомендований до використання.

«Участь у престижних туристичних конкурсах дозволяє Києву не тільки широко представити свої технологічні досягнення та креативні проекти, але і популяризувати нашу столицю як місто, привабливе і зручне для туристів», – зазначив заступник голови Київської міської державної адміністрації Вячеслав Непоп.

«Київський міський гід» – це мобільна програма, яка допоможе відвідати найвідоміші місця Києва у зручний для туриста час. Додаток включає у себе як туристичні маршрути повного дня, так і тематичні маршрути, що тривають від 1 до 3 годин. Аудіосупровід від професійних гідів доступний двома мовами: українською та англійською.

Унікальною особливістю додатку є можливість створювати свій власний маршрут. Турист може робити знімки, ділитися ними з друзями, залишати коментарі, позначати на карті місця, відстежувати події у місті за допомогою календаря подій. Додаток працює також офлайн. Після поїздки можна використовувати цей додаток для виклику таксі.

На сьогодні мобільний додаток має вже 10 000 завантажень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]