Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Муніципальна варта» Києва демонструє реальні результати

20 березня 2018 року, 17:10

«Муніципальна варта» демонструє реальні результати діяльності – силами вартового Оболонського районного формування затримано небезпечного злочинця. Про це повідомили у штабі Київського міського громадського формування з охорони громадського порядку та державного кордону «Муніципальна варта».

Так, увечері 16 березня член громадського формування Олександр Герасименко, виходячи з під’їзду власного будинку почув звук, схожий на шум розбитого скла. Під час перевірки він побачив громадянина, який намагався проникнути в оселю на першому поверсі через розбите вікно. Кваліфікувавши дії громадянина як підозрілі, вартовий наказав йому зупинитися. Порушник відреагував агресивно та спробував застосувати фізичний вплив на співробітника «Муніципальної варти», проте, усвідомивши марність цих намірів, припинив протидію. Вартовий здійснив цивільний арешт і викликав працівників поліції. Прибувши на місце, правоохоронці виявили, що у квартирі на той момент знаходилась дитина 12-ти років.

Керівництво ГФ «Муніципальна варта» оголосило подяку Герасименко Олександру за вправні дії та високий рівень громадської свідомості.

Нагадаємо, формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Муніципальна варта» працює на громадських засадах у більшості районів столиці у тісній співпраці з представниками підрозділів Національної поліції. Воно допомагає поліції забезпечувати і підтримувати правопорядок у місті.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]