Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Борщагівському шляхопроводі встановили декоративне освітлення

30 листопада 2020 року, 12:40

Завершується капітальний ремонт Борщагівського шляхопроводу. На споруді замінили 76 балок, 23 аварійні ригелі опор, влаштували нові перехідні плити між шляхопроводом і земляним полотном. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

Крім того, оновлено монолітну плиту автопроїзду і трамвайного проїзду. Залізобетонні конструкції захищає сучасна гідроізоляція. Влаштовано нове асфальтове покриття.

У рамках капітального ремонту на шляхопроводі встановили декоративне освітлення. Золотисте каштанове листя обрамлене сріблястою лінією. Загалом на споруді з’явилось 14 таких елементів. Використано енергоощадні LED-лампи, які споживають не значну кількість електроенергії (потужність елементу – близько 70 Вт).

Нині тривають роботи з відновлення благоустрою. Добігають кінця ремонти прогонових будов і сходів поблизу споруди.

Борщагівський шляхопровід збудовано у 1967 році. Нині завершується перший капітальний ремонт із моменту його спорудження.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]