Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Броварському проспекті побудують надземний пішохідний перехід

19 березня 2021 року, 11:25

На Броварському проспекті біля Національного історико-меморіального заповідника «Биківнявські могили» у Дніпровському районі побудують надземний пішохідний перехід. Відповідні роботи передбачено для забезпечення належних умов руху транспорту та пішоходів розпорядженням Київської міської державної адміністрації № 589.

Здійснити будівництво заплановано в 2021-2022 роках. Замовником робіт визначено комунальну корпорацію «Київавтодор». Цього року підприємство має розробити, провести експертизу та затвердити проектну документацію.

Під час укладання договору підряду на виконання робіт, «Київавтодор» зобов’язаний передбачити надання підрядною будівельною організацією гарантії якості виконаних робіт та встановити гарантійний строк експлуатації об’єкта будівництва не менше ніж 10 років, а також безумовне повернення коштів у сумі завищення в разі виявлення контролюючими органами завищення обсягів та вартості виконаних робіт.

Окрім цього, разом із Управлінням патрульної поліції в м. Києві Департаменту патрульної поліції буде розроблено та погоджено тимчасову схему організації дорожнього руху на період виконання робіт, про що буде повідомлено додатково.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]