Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На бульварі Лепсе висадили тополі, що не створюють пуху

02 листопада 2016 року, 12:10

Працівники КП УЗН Солом’янського району висадили нові тополі з перевіреного та якісного посадкового матеріалу на бульварі Івана Лепсе. Особливістю цих зелених насаджень є те, що вони є селективно виведеним гібридом, котрий не створює пуху навесні та влітку.

Як повідомляє комунальне об᾽єднання «Київзеленбуд», триває облаштування столиці й у інших місцях. Зокрема, фахівці КП УЗН Дніпровського району капітально ремонтують сквер на бульварі І. Шамо, 6.

Працівники КП УЗН Подільського району облаштували альпійську гірку в одній із центральних клумб Куренівського парку.

Активно оновлюється сквер на проспекті Героїв Сталінграда, 7-Б, де спеціалісти КП УЗН Оболонського району висадили 10 ялинок і 20 ясенів. А в парку «Пуща-Водиця» незабаром з’являться нові ялини та бирючина.

Прикрашають новими рослинами і Маріїнський парк: працівники КП УЗН Печерського району висадили 100 кущів кизильника Даммера та 100 магоній падуболистих.

Нагадаємо також, що «Київзеленбуд» вже розпочало підготовку до весняного озеленення. Так, працівниці тепличної дільниці КП УЗН Святошинського району наразі чистять насіння, щоб вчасно зробити посіви для вирощування майбутньої розсади квітів, заготовляють, саджають, доглядають за маточними рослинами та живцями, поливають та підживлюють їх.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]