Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Дарниці може з’явитися два комунальних дитсадки

26 березня 2019 року

На Дарниці може з’явитися два комунальних дитсадки

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань власності депутати погодили два проекти рішення, які передбачають викуп нерухомого майна для суспільних потреб.

Йдеться про дві ділянки, де розміщені будівлі в Дарницькому районі Києва. На вулиці Єлизавети Чавдар, 11-А розташоване приміщення дошкільного навчального закладу площею 6215,5 кв.м. Ще один дитсадок, який не функціонує, площею 6175,9 кв.м знаходиться на вулиці Драгоманова, 1-В. Саме ці приміщення має намір викупити місто та відновити там дошкільні навчальні заклади. Для цього Дарницька райдержадміністрація має запропонувати товариству з обмеженою відповідальністю, якому належать обидва приміщення, провести переговори на викуп будівель.

«Прийняття цих проектів рішень дозволить у майбутньому частково вирішити проблему нестачі вільних місць для дітей дошкільного віку в комунальних дитсадках Дарницького району міста Києва», - наголошує співавтор проектів рішень, депутат Київради Ігор Мірошниченко.

Відповідні проекти рішень мають розглянути на пленарному засіданні Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]