Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Дарниці відкриють комунальний дитсадок

22 грудня 2016 року

На Дарниці відкриють комунальний дитсадок

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати створили комунальний заклад “Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №791 Дарницького району міста Києва”.

Відповідний садочок розташовуватиметься за адресою: вул. Вишняківська, 8-Б. Новий дошкільний заклад розрахований на 260 місць. Ввести його в експлуатацію заплановано до кінця цього року. Знаходитиметься дитсадок у сфері управління Дарницького району. 

«Один із найбільш вагомих наших пріоритетів – створення додаткових місць у дошкільних навчальних закладах. Динаміка дуже хороша – за два роки ми істотно скоротили чергу. Вчора було відкрито новий садочок майже на 200 місць, сьогодні було прийнято рішення про надання номеру 791 та передбачено видатки на ще один новозбудований садочок у Дарницькому районі», - повідомила депутат Київради Ганна Старостенко.

Створення комунального дитячого садку підтримали  65 депутатів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]