Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На флагштоку біля столичної мерії підняли прапор Національної гвардії України (+фото, відео)

26 березня 2024 року, 11:29

На флагштоку біля адміністративної будівлі Київської міської ради та Київської міської державної адміністрації сьогодні, 26 березня, замайорів прапор Національної гвардії України. Також прапори Нацгвардії підняли біля всіх районних в місті Києві державних адміністрацій. Підняття стягів присвячене 10-й річниці з дня створення Національної гвардії України.

У заході перед адмінбудівлею Київської міської ради взяли участь нацгвардійці та їхні родини, представники керівного складу Київської міської ради та Київської міської державної адміністрації.

«Сьогодні з нагоди Дня Національної гвардії України підійняли прапори Нацгвардії біля будівлі Київради та біля кожної РДА. Ми вдячні нашим Героям! Загалом місто з початку широкомасштабного вторгнення змогло профінансувати частини Київського територіального об’єднання Національної гвардії України на загальну суму понад 400 млн грн. Це дрони, РЕБ, амуніція та інші товари найпершої потреби. І в планах ми говоримо про забезпечення військових антидроновими рушницями», – наголосив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко.

Довідково.

Воїни Північного Київського територіального об’єднання Національної гвардії України протягом 2014–2021 років постійно залучалися до виконання бойових завдань під час проведення Антитерористичної операції та Операції Об’єднаних сил, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації.

З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну бійці брали безпосередню участь в обороні української столиці та Київської області. А сьогодні нищать ворога у східних і південних регіонах нашої держави.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]