Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ще 626 мобілізованих у Києві отримали одноразові виплати в розмірі 30 000 грн

26 березня 2024 року, 11:12

Ще 626 мобілізованих у Києві, які вступили до лав ЗСУ після 1 грудня 2023 року, отримали виплати в розмірі 30 000 грн на свої банківські рахунки. Про це повідомив Департамент соціальної та ветеранської політики КМДА.

Одноразова матеріальна допомога мобілізованим нараховується в безготівковій формі на соціальний (зарплатний) рахунок автоматично. Для цього мобілізований після 1 грудня 2023 року має надати до ТЦК та СП копії ідентифікаційного коду, паспорта громадянина України чи ID-картки, довідку/виписку з банку про відкриття соціального (зарплатного) рахунку. Відповідний порядок надання одноразової адресної матеріальної допомоги затверджено рішенням Київради.

Нагадаємо, що ця виплата одноразова. Вона передбачена для громадян України, які призвані на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за контрактом рядового, сержантського, старшинського і офіцерського складу та перебувають на військовому обліку в районних у столиці ТЦК та СП. На початку березня таку допомогу отримали перші 473 військовослужбовці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]