Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Кільцевій дорозі повністю відкрито рух – Київавтодор

25 липня 2023 року, 20:55

Фахівці «Київавтодору» завершили влаштування верхнього шару покриття на Кільцевій дорозі (автошлях Т-10-27), рух дорогою повністю відкрито. Про це повідомляють у КК «Київавтодор».

Магістраль оновили на ділянці довжиною у 3 км між Одеською площею і вулицею Територіальної оборони в обидва напрямки. Загальна площа влаштованого покриття на основному проїзді складає близько 110 тис. кв. м.

Найближчим часом на нове покриття нанесуть розмітку із двокомпонентного холодного пластику, завершать облаштування виїздів із прилеглих територій, ремонт тротуарів, облаштування велодоріжок і виконають благоустрій території.

Нагадаємо, що цю ділянку Кільцевої дороги було передано на баланс міста у 2020 році. Протягом 2020 року КК «Київавтодор» розробив проєктно-кошторисну документацію і навесні 2021 року на магістралі було розпочато капітальний ремонт. Торік, через повномасштабне вторгнення рф, роботи було призупено. У 2023 році ремонт було відновлено, наразі виконують завершальні роботи, аби недопустити руйнування нижніх шарів покриття.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]