Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Київ насувається хуртовина – водіїв закликають завтра не виїжджати на власних авто

22 січня 2019 року, 18:37

Згідно із прогнозом Українського гідрометцентру, у столиці завтра, 23 січня, очікується погіршення погодних умов – значний сніг та хуртовини. Приріст снігового покриву становитиме 10-15 см.

У зв’язку із цим, закликаємо водіїв за можливості утриматися від поїздок на приватних авто, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки та не спричиняти заторів на автошляхах столиці. На час снігопадів рекомендується віддати перевагу громадському транспорту для пересування містом.

Окрім того, переконливо просимо не паркувати автомобілі на узбіччях доріг та у непередбачених для цього місцях. Авто, що заважатимуть проходженню снігоприбиральної техніки, евакуюватимуть.

Нагадаємо, що служби комунальної корпорації «Київавтодор» працюють у посиленому режимі. Так, уночі в столиці чергуватимуть 387 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки КК «Київавтодор», а також 54 бригади з ручного прибирання. Підприємства «Київавтодору» уважно слідкують за змінами погодних умов та відповідно до актуальної синоптичної ситуації вживають необхідних заходів для безпечного пересування киян і гостей столиці.

Також у разі посилення снігопадів міською владою може бути прийняте рішення про тимчасову заборону в’їзду до столиці великовантажного та великогабаритного транспорту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]