Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На маршруті міської електрички Kyiv City Express сьогодні працювали учні Київської дитячої залізниці (+фото)

13 липня 2022 року, 17:12

На маршруті Kyiv City Express сьогодні працювали учні Київської дитячої залізниці під наглядом дорослих колег. Юні залізничники практикувалися на маршрутах: Святошин – Почайна – Святошин; Святошин – Київ-Пасажирський – Святошин.

Варто зазначити, що цього року Київська дитяча залізниця вперше проводить для своїх учнів практику з роботою та обслуговуванням приміського електропоїзда. Мета такої практики – набуття нових навичок і знань щодо управління рухомим складом, користування касовим апаратом і чат-ботом, навчання швидкого реагування в нестандартних ситуаціях, комунікації з пасажирами.

Нагадуємо, що цьогоріч Київська дитяча залізниця розпочала 69-й сезон руху поїздів, пасажирських перевезень та навчально-виробничої практики.

Поїзди на Київській дитячій залізниці курсують із четверга до неділі. У будні – з 10:30 до 17:10, у вихідні – з 10:30 до 18:50.

Адреса Київської дитячої залізниці: Київ, Сирецький парк, станція Київ-Пасажирський дитячий.

Учні Київської дитячої залізниці під наглядом дорослих колег працюють на маршрутах міської електрички (Фото – КМДА, Михайло Криволапов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]