Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На мосту імені Патона тривають гідравлічні випробування тепломагістралі

15 вересня 2018 року, 21:07

Тривають гідравлічні випробування тепломагістралі на мосту ім. Патона. Аварійна служба комунального підприємства «Київтеплоенерго» наразі усуває три пошкодження, що були виявлені в результаті гідравлічних випробувань. Про це повідомили у КП «Київтеплоенерго».

Тривала відсутність гарячої води негативно відобразилась на стані теплових мереж. Підприємство долає підвищений рівень аварійності під час тестування.

Так, лише на тепломагістралі вже виявили та усунули 16 пошкоджень, наразі триває ліквідація ще трьох. Зараз фахівці поступово збільшують тиск на цьому об’єкті. Роботи виконують зварювальники-альпіністи.

Загалом, як повідомили у комунальному підприємстві «Київтеплоенерго», у столиці в рамках підготовки до зими виявлено 5288 пошкоджень теплових мереж, з яких усунуто вже 5055, інші – в роботі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]