Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Набережному шосе проводяться роботи із заміни ртутних та натрієвих світильників на світлодіодні

16 серпня 2018 року, 16:51

КП «Київміськсвітло» проводить активні роботи із заміни ртутних та натрієвих світильників на світлодіодні світильники на Набережному шосе. Про це повідомили у комунальному підприємстві.

У процесі виконання робіт використані сучасні матеріали та обладнання, які характеризуються тривалим терміном експлуатації.

Наразі здійснено заміну:

  • світлодіодних світильників – 642 шт.;
  • опор зовнішнього освітлення – 87 шт.;
  • шаф управління I-710H (100) – 4 шт.

«Ми маємо на меті замінити міське освітлення на сучасне та енергозберігаюче. Адже це не лише комфортно та красиво, а й робить пересування містом безпечним. Із початку встановлення перших LED-світильників ми отримуємо вдячні відгуки від мешканців та побажання чимшвидше встановити LED-світильники там, де це лише планується. Киянам і гостям міста подобається європейський вигляд вулиць і парків, тож докладемо всіх зусиль, щоб дотримуватися амбітних планів – встановити 12 тисяч LED-світильників цього року», – наголосив Дмитро Давтян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]