Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Оболоні розпочалася реконструкція колектора

25 вересня 2019 року, 18:27

Розпочато реконструкцію каналізаційного колектора, розташованого на Оболонському проспекті від станції метро «Мінська» до станції метро «Оболонь». Про це повідомили у ПрАТ «АК «Київводоканал».

На час робіт водопостачання та водовідведення споживачів обмежуватись не буде – відведення стоків здійснюватиметься через інший колектор із залученням тимчасових каналізаційних насосних станцій та трубопроводів.

У результаті реконструкції колектору буде забезпечене безперебійне водовідведення значної частини житлового масиву Оболонь. Завершення робіт планується на кінець цього року. Фінансування за проектом буде здійснюватися з бюджету міста за Програмою економічного і соціального розвитку Києва на 2019 рік.

Колектор був збудований у 1973 році з чавунних труб і під дією газової корозії зазнав значного ушкодження.

Щоб запобігти виникненню аварійних ситуацій, було вирішено реконструювати колектор методом санації – затягування в існуючу трубу гнучкого полімерного рукава загальною довжиною 1093 м. Крім того, буде замінено 22 каналізаційних колодязя, ще на 4-х будуть виконані ремонтні роботи.

«Київводоканал» просить мешканців із розумінням поставитись до незручностей, які можуть виникнути в процесі проведення робіт.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]