Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На одному зі столичних колекторів замінили 32 метри пошкодженої ділянки

01 серпня 2019 року, 15:42

Нову технологію санації застосовано на боковому підключенні до Голосіївського каналізаційного колектору діаметром 1500 мм. За допомогою цього методу за 1 робочий день було відремонтовано 32 метри колектору. Як повідомили у ПрАТ «АК «Київводоканал», технології, які застосовуються для ремонту зношених каналізаційних мереж, постійно вдосконалюються.

Діаметр пошкодженої труби складав 300 мм, і після санації зменшився лише на 3 мм. Завдяки застосуванню нової технології досягається висока міцність і стійкість до корозії. Відновлена ділянка після ремонту може експлуатуватися ще довгі роки.

 

Додатково.

Нова технологія полягає у тому, що у пошкоджений трубопровід затягується так званий «рукав», просочений спеціальним хімічним складом. Потім під дією ультрафіолетового випромінювання «рукав» твердіє і перетворюється на суцільний міцний трубопровід. Цей процес подібний до встановлення фотополімерної пломби у стоматології. Такий метод дозволяє дуже швидко відновлювати пошкоджені ділянки водопровідної і каналізаційної мережі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]