Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На осінніх канікулах у Києві традиційно відбудеться Kyiv EdFest

20 жовтня 2021 року, 11:04

Департамент освіти і науки спільно із закладами освіти Києва традиційно проведе освітній фестиваль управлінської майстерності Kyiv EdFest 'autumn21 із 25 до 29 жовтня. Цього разу він знову відбудеться у змішаному форматі: онлайн та офлайн.

Під час канікул для освітян організують зустрічі, тренінги, майстер-класи, лекції та семінари на різну тематику. Фестиваль – це своєрідний «піт-стоп» для педагогів Києва, який заряджає їх на успішне продовження навчального року.

Усіх охочих Департамент освіти і науки запрошує реєструватись за посиланням: https://forms.gle/QdZ5jgWVy9zaCZaj8.

22 жовтня о 14:00 у рамках фестивалю відбудеться «Година запитань до директора Департаменту освіти і науки Олени Фіданян». Під час прямого ефіру вона відповість на найактуальніші питання щодо освітнього процесу у 2021/2022 навчальному році. Свої запитання можна залишити у гугл-формі: https://bit.ly/3G7hnbA.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]