Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Печерську може з’явитися ще один комунальний дитсадок

23 червня 2017 року

На Печерську може з’явитися ще один комунальний дитсадок

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати погодили проект рішення про утворення комунального дошкільного навчального закладу у Печерському районі столиці. 

Комунальний дитячий садочок №48 мають намір відкрити за адресою: вулиця Анрі Барбюса, 5-А. 

«Приміщення, в якому планується розміщення дитячого садочка належить до комунальної власності територіальної громади міста Києва. Дошкільний заклад буде в сфері управління Печерської державної райадміністрації.  Щодо фінансування – видатки на утримання дитсадочка уже передбачені бюджетом міста. Це кошти, спрямовані на головного розпорядника Печерську РДА по галузі «Освіта» на відповідний рік», – зазначив голова бюджетної комісії Київради Андрій Странніков.

Дитячий садочок розрахований на дві групи. Прийняття проекту рішення дасть змогу забезпечити реалізацію прав дитини на здобуття дошкільної освіти, її фізичний, розумовий і духовний розвиток, йдеться у документі.
Чи бути комунальному садочку на Печерську – остаточне рішення мають прийняти депутати на засіданні Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]