Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На платформі «Дія. Цифрова освіта» стартували нові онлайн-курси у форматі освітніх серіалів

07 жовтня 2020 року, 16:50

На національній онлайн-платформі з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта» стартували нові онлайн-курси, де кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом – освітні серіали. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації.

Так, на платформі доступні нові онлайн-курси:

Освітній серіал розповідає про інструменти електронної демократії: електронні петиції, громадський бюджет, е-консультації, запит на отримання публічної інформації та інші.

Громадяни зможуть почути про всі основні етапи, які доведеться пройти кандидату на місцевих виборах вже найближчими місяцями.

Цей серіал для всіх, хто хоче організовувати та брати участь у публічних консультаціях.

Під час курсу можна дізнатися, як грамотно працювати й управляти даними в державному секторі.

Що таке відкриті виборчі списки, навіщо бюлетеню контрольний талон, чи можна проголосувати достроково – на ці та інші питання відповість зазначений серіал.

Освітній серіал спрямований на підвищення рівня знань законодавства з доступу до публічної інформації, запобігання порушенням прав громадян на інформацію, прискорення процесу оцифрування інформації та використання інтернет-технологій під час її оприлюднення та взаємодії з громадянським суспільством.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]