Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Подолі зимові свята зустрічатимуть у етнічному українському стилі із резиденцією Святого Миколая, ходою звіздарів і масовою колядою

04 грудня 2019 року, 12:34

У День Святого Миколая, 19 грудня, на Контрактовій площі засвітять святкову ялинку, прикрашену за мотивами опішнянського гончарного мистецтва. Саме у цьому винятковому етнічному стилі Полтавського краю на Подолі оформлять зимове містечко. До 20 січня тут зустрічатимуть відвідувачів народними гуляннями і сучасними розвагами.

За інформацією організаторів, стилізоване оформлення підтримають тематичною програмою. У програмі святкування – хода звіздарів 7 січня, виконання масової коляди, встановлення різдвяного Дідуха та народні гуляння, щедрування в переддень Святого Василя, виступ фольклорних колективів.

Діти зможуть розважитись на атракціонах, покататись на гірках і завітати до резиденції Святого Миколая,  поспілкуватись із ним особисто і, звісно, отримати подарунок. Для прихильників активного відпочинку під відкритим небом працюватиме стріт-арт ковзанка, де всіх, хто ще не освоїв ковзани, навчатимуть інструктори.

На пішохідній частині вулиці Петра Сагайдачного, презентують світлові інсталяції, а також арт-об’єкти в опішнянському стилі у вигляді горщиків, глечиків, дзбанків, куманців і барильців. Кожну фотозону прикрасять різнокольоровими гірляндами.

А ще заплановані виступи відомих зірок, конкурси, DJ батл і хіт-парад українських радіостанцій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]