Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Позняках реконструюють дитсадок із добудовою поверху та термомодернізацією

01 червня 2018 року, 14:43

У житловому масиві Позняки Дарницького району на вул. Здолбунівська, 3-Б реконструюють дошкільний навчальний заклад № 113 із добудовою поверху та термомодернізацією. Відповідну проектну документацію із техніко-економічними показниками затверджено розпорядженням КМДА.

Проектом реконструкції передбачено комплекс робіт для добудови поверху та зменшення втрат теплової енергії будівлі. Зокрема, мають добудувати третій поверх, утеплити стіни, дах та підлогу, замінити вікна та двері, реконструювати внутрішні інженерні мережі.

Проект, у якому враховано експертний звіт ТОВ «Укрбудекспертиза», розроблено на замовлення комунального підприємства «Група впровадження проекту з енергозбереження в адміністративних і громадських будівлях м. Києва».

Враховуючи соціальну значимість обʼєкту, реконструюють дитсадок за кошти столичного бюджету, що дасть можливість збільшити місткість із 250 до 330 осіб та зменшити бюджетні витрати на утримання будівлі дошкільного навчального закладу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]