Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На проспекті Степана Бандери розпочали другий етап капітального ремонту

09 жовтня 2020 року, 12:27

На проспекті Степана Бандери розпочали другий етап капітального ремонту. Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури Валентин Осипов.

За його словами, після капремонту ділянки між Північним мостом і Оболонським проспектом, роботи розпочали на наступній частині. Роботи на цій ділянці триватимуть до 20 жовтня.

«Наразі триває фрезерування асфальтового покриття на ділянці між вулицею Олени Теліги і залізничною станцією «Зеніт». У ході ремонту оновимо систему зливової каналізації та встелимо сучасне асфальтове покриття. Також облаштуємо велодоріжки і тротуари з тактильними смугами», – зазначив Валентин Осипов.

Нагадаємо, що в рамках першого етапу капітального ремонту проспекту Степана Бандери відремонтували 2,4 км магістралі: оновили піщано-щебеневу подушку, влаштували 3 шари асфальтового покриття на площі 71,9 тис. кв. м, організували велодоріжки й оновили тротуари. Також капітально відремонтували шляхопровід на перетині проспектів Степана Бандери і Героїв Сталінграда.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]