Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На п’яти ділянках з ускладненим рухом працюють тягачі

11 січня 2016 року, 11:33

Під час погіршення погодних умов у Києві на п’яти ділянках з ускладненим рухом, в основному спусках та підйомах, працюють тягачі, призначені для буксирування автомобілів та іншого транспорту. Про це в коментарі представникам ЗМІ повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Організовано роботу патрульних бригад на п’яти локаціях, де рух найбільш ускладнений і може призвести до зупинок транспорту, заторів тощо. Це Подільський спуск, перетин проспекту Валерія Лобановського та вулиці Кіровоградської, ділянка вулиці Заболотного в бік Столичного шосе, бульвар лесі Українки (Печерський міст)», – повідомив він.

Крім того, заступник голови КМДА зазначив, що сьогодні з 7:30 до 10:00 було обмежено в’їзд великогабаритному транспорту на територію міста.

«Після 10:00 ми зняли обмеження, але ці 2,5 годин дозволили нам в нормальних умовах здійснити прибирання міста та не дозволити утворення заторів. Ще з ночі на вулицях працюють понад 250 одиниць снігоприбиральної техніки КК «Київавтодор» та понад 160 машин житлово-експлуатаційних дільниць», – зазначив Петро Пантелеєв.

Він також наголосив, що міська влада уклала майже 200 договорів на додаткове залучення снігоприбиральної техніки у разі більш тривалих та потужних снігопадів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]