Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На робочій нараді в КМДА обговорили, як зміниться проєкт комплексної забудови Осокорків

12 серпня 2020 року, 21:12

У коригуванні ескізного проєкту проблемної комплексної забудови другої черги ТОВ «Аркада-будівництво» на Осокорках з’явились позитивні зміни. Однак проєкт досі потребує доопрацювання. Про це заявив заступник голови КМДА Вячеслав Непоп після чергової робочої наради в Департаменті містобудування та архітектури КМДА.

«Сьогодні вже є позитивні зміни в проєктних рішеннях розробника. Це свідчить про те, що нам вдалося налагодити діалог. Однак попереду ще чимало роботи: ми надали відповідні рекомендації та пропозиції і чекаємо на їх втілення в екскізному проєкті», – розповів Вячеслав Непоп.

Пропозиція щодо необхідності коригування проєкту бідівництва ЖК «Патріотика на озерах» була озвучена забудовнику ще у 2018 році. Але втілювати запропоновані зміни він почав тільки зараз.

«Вкотре хочу наголосити: місто налаштоване захистити інтереси ошуканих інвесторів, однак враховує і комфорт всіх жителів Осокорків, на яких може вплинути будівництво ЖК «Патріотика на озерах». Тому ми з великою пильністю ставимось до ескізного проєкту і налаштовані працювати над ним, доки він не задовільнить всі сторони», – додав заступник голови КМДА.

За словами Вячеслава Непопа, було вирішено, що до 17 серпня розробник визначиться із термінами опрацювання та подання скоригованого ескізного проєкту на розгляд архітектурно-містобудівної ради. Одразу після цього Департамент архітектури і містобудування забезпечить організацію та проведення засідання ради з розгляду наданих матеріалів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]