Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На шляхопроводі біля проспекту Комарова збільшать пропускну спроможність автомобільного транспорту

10 червня 2019 року, 17:27

Із метою збільшення пропускної спроможності, створення належних умов для організації руху автомобільного транспорту та пішоходів у Солом’янському районі у 2019 та 2020 роках капітально відремонтують шляхопровід на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса із залізницею Київ-Волинський – Святошино (біля платформи «Борщагівка»). Про це йдеться у розпорядженні КМДА № 1041.

Комунальну корпорацію «Київавтодор» визначено замовником робіт. Цього року вона має забезпечити розроблення, експертизу та затвердження проектної документації.

На шляхопроводі, зокрема, капітально відремонтують проїжджу частину мостового полотна і тротуари, оновлять прогонові будови із відновленням несучої арматури, замінять перильну огорожу та зовнішнє освітлення, що дозволить забезпечити належний санітарно-технічний стан шляхопроводу.

Нагадаємо, що дорожньо-будівельні роботи на мостах і шляхопроводах столиці тривають цілодобово. Торік у рамках реконструкції, капітального та поточного ремонтів відремонтовано майже 300 км столичних доріг і проїздів. Загалом за кілька останніх років у Києві оновили понад 830 кілометрів доріг.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]